Det er noe jeg må si deg

Det er noe jeg må si deg Cover

Utgivelsesår 2015 | Oversatt av Gerd Midtdal | 9788293368106

Innbundet 299,-

Del boken

Han sukket dypt enda en gang. Jeg var livredd for hva som skulle komme og stirret på ham, som en som venter på et slag. 'Ok', sa han og rakte meg et bilde. 'Dette er sønnen min. Han er 12 dager gammel.' Et slag hadde vært å foretrekke.

For Laila Dahl var sjokket var totalt. I uker og måneder etter at hennes mann gjennom 25 år erkjente utroskap kjente hun seg ikke igjen i sitt eget liv. Den som har vært der, vet hva hun snakker om.

Boken består av to deler. Den første delen inneholder forfatterens personlige historie. Her skriver også hennes mann to kapitler. I den andre delen tar Laila Dahl i bruk sitt yrke som terapeut. Hun beskriver utroskap som en flukt fra indre og ytre konflikter og gir håp om følelsesmessig helbredelse, uansett om man velger å fortsette eller avslutte relasjonen etter utroskap.

Den siste tiden har Laila Dahl blitt intervjuet på God Morgen Norge, i KK, i Dagen og i Dagbladet Magasinet.
Intervjuet med Vårt Land kan leses her: http://www.vl.no/reportasjer/reportasje/den-helst%C3%B8pte-mannen-hennes-var-utro-1.689222

 

 

Laila Dahl

Laila Dahl

Laila Dahl er svensk artist og utdannet par- og relasjonsterapeut. Hun driver TerapiStudion og ParterapiStockholm og tar oppdrag som foredragsholder. I 2005 ga hun ut sin første bok Vad heter din längtan?