Mens du hviler

Omslag

Utgivelsesår 2014 | Oversatt av Hans Ivar Stordal

Pocket 149,- Innbundet 299,-

Del boken

Stadig flere føler at hverdagen har blitt et stort puslespill med alt for mange brikker. Vi stresser for å rekke over det vi skal, samtidig som mange kjemper med en snikende følelse av at vi går glipp av noe. Stresset, karrieremulighetene, gårsdagens avis som venter ulest på kjøkkenbenken, ansvaret for å holde oversikten, kan noen ganger oppleves som overveldende. Mange lengter etter hvile.

I Mens du hviler tar Tomas Sjödin hvilen i forsvar. Å hvile er å ta ansvar. Det skjer noe mens du hviler. På sitt sedvanlige vis tar han leseren med på oppdagelsesferd i eldgamle tradisjoner og jødisk-kristen spiritualitet for å komme til bunns i noen av hvilens mange hemmeligheter og for å gjenerobre dem for en ny tid. Og for å gjenvinne det vi har mistet: en hvile uten dårlig samvittighet.

 

Ideen om en hviledag i uken har en vakker og tankevekkende historie – og Tomas Sjödin forteller den bedre enn jeg har lest noe anet sted.
JONAS GAHR STØRE, PARTILEDER ARBEIDERPARTIET
 

"Mens du hviler" er en fantastisk bok som gir en mulighet til å reflektere over eget liv.  Den utvider horisonten, gjør en klokere og tryggere på viktige valg i hverdagen.
KNUT ARIL HAREIDE, PARTILEDER KRF

 

Denne boka traff meg i et rom innerst inne, et sted jeg som gründer og arbeidsjern nesten hadde glemt. For å være ærlig var det på andre forsøk jeg kom skikkelig i gang med å lese den, jeg ville i mitt stress ha noe mer fengende. Men jeg fant gull til slutt - denne boka har vært som oksygen for meg. Jeg har innsett at det neppe var tilfeldig at mitt eget firma faktisk ble startet da jeg hadde barselspermisjon med et fredelig barn: Da jeg koblet av og ut skjedde det noe med kreativiteten. Ta deg tid til å lese denne boka, jeg tror den vil gjøre deg godt!
INGRID ERØY FAGERVIK, BLAFRE-GRÜNDER

 

 

 

 

 

Tomas Sjödin

Tomas Sjödin portrett

Tomas Sjödin er forfatter, pastor, foredragsholder og kanskje best kjent som sommer- og vinterprater i Sveriges Radio. Han har skrevet en rekke bøker og er oversatt til flere språk. Mens du hviler er Sjödins sjuende bok på norsk.