Mens vi fortsatt elsker hverandre

Due front

Utgitt september 2016 | Oversatt av Andreas Kristiansen | ISBN: 9788293368298

Innbundet 249,-

Del boken

Denne boken handler ikke om å få et lykkelig eller fantastisk parforhold. Et slikt mål er i beste fall urealistisk og i verste fall skadelig, fordi ambisjonsnivået bare ender opp med å stresse oss. Boken handler om hvordan vi kan få et kjærlig parforhold som er godt nok, altså et forhold som vi generelt sett er tilfreds med og trives i.

– Ofte ønsker vi at partneren vår skal ta seg sammen eller endre seg, men hvis vi skal ta vare på parforholdet og bevare kjærligheten over tid, må vi først og fremst spørre oss selv: Hva kan jeg gjøre for at min partner skal ha det godt?
Mattias Stølen Due

Se Mattias Stølen Due på God Morgen Norge: http://www.tv2.no/v/1069828/

Bli med hjem til samlivsterapeuten: http://www.vl.no/reportasjer/reportasje/tre-notter-til-ekteskapet-1.899394

 

Den dansk-norske psykologen mattias stølen due er en samlivspedagog av de sjeldne. Faglig forankret, med gode verdier, har han et forfriskende og fornyende budskap både for yngre par og godt voksne. Han er realistisk om samlivets utfordringer  i dag, og samtidig håpefull på samlivets muligheter i krevende tider.dette er en gavebok med viktige utfordringer til oss alle.
Per Arne Dahl, Tunsberg biskop

Mattias Stølen Due

Due portrett

Mattias Stølen Due (f. 1980) er dansk psykolog med norske røtter. Han er avdelingsleder ved Center for Familieudvikling i København.